Badmintontassen zijn relatief ongecompliceerd, omdat ze over het algemeen verkrijgbaar zijn in drie verschillende modellen; 1-compartiment, 2-compartiment en 3-compartiment.
De tassen met 1 compartiment zijn voor degenen die niet meer dan 1-2 badmintonrackets, een paar schoenen, een T-shirt en een handdoek nodig hebben. Deze tas is perfect voor beginners en mensen die niet op zoek zijn naar een te grote investering.

De tassen met 2 compartimenten worden het meest gebruikt en bieden ruimte voor items die je nodig hebt tijdens de dagelijkse training, ongeacht of je een juniorspeler, een veteraanspeler, iemand die speelt voor lichaamsbeweging of je veel traint als elitespeler. Het is een geweldige dagelijkse badmintontas, maar als je je ontwikkelt tot een toernooispeler, dan ben je misschien bijna in het stadium dat je naar een van de grootste tassen gaat.

De tas met 3 compartimenten is voor de typische toernooispeler, die misschien veel ruimte nodig heeft of veel apparatuur in zijn tas moet passen vanwege toernooiactiviteiten. Deze tassen passen gemakkelijk op 7-8 badmintonrackets en andere dagelijkse benodigdheden, en als je naar een toernooi of wedstrijd gaat die de capaciteit voor extra items vereist, kan de tas met 3 compartimenten ook in deze behoefte voorzien. Daarnaast zijn de 3-compartimenten tassen vervaardigd met iets extra aandacht voor detail en voor een uitstekende kwaliteit.

Er zijn  ook een badmintonrugzakken beschikbaar, die tot 2 badmintonrackets, schoenen en kleding kan dragen, en is perfect voor diegenen die een gemakkelijk vervoermiddel willen, bijvoorbeeld wanneer ze met de fiets reizen. De perfecte keuze voor bv. jeugdspelers .
We verkopen een verscheidenheid aan merken, waaronder Yonex en Forza.
Bekijk onze ruime keuze aan badmintontassen.